fbpx
 

Behandelingen

KROON

Een kroon is een kapje van metaal en/of porselein dat precies over een afgeslepen tand of kies past. Het kapje zit op de tand of kies vastgelijmd. Door een kroon krijgt de tand of kies zijn oorspronkelijke vorm en functie weer terug.

Gebruikt Voor
Er is onvoldoende houvast voor een vulling, om breuk van ene tand of kies te voorkomen, verbeteren van het uiterlijk.

Tijdsbestek
3-5 Dagen

BRUG

Een brug wordt gemaakt ter vervanging van één of meer ontbrekende tanden en/of kiezen. Een brug zit vast aan twee of meer pijlers.

Gebruikt Voor
Om beter te kunnen kauwen. Verbetering van het uiterlijk. Om te voorkomen dat na verlies van een element de andere tanden en kiezen scheef gaan staan en/of gaan uitgroeien.

Tijdsbestek
3-5 Dagen

IMPLANTAAT

Een gebitsimplantaat is een titanium schroefje dat als kunstwortel in de kaak wordt geplaatst. Een implantaat neemt de functie over van de tandwortel en kan gebruikt worden als solide basis voor kronen, bruggen of prostheses.

Gebruikt Voor
Wanneer één tand of kies ontbreekt, kan op deze plek een implantaat in het bot worden geplaatst waarna op het implantaat een kroon kan worden geschroefd of vastgelijmd.

Tijdsbestek
1 Week

FACINGS

Een ‘facing’ is een dun laagje vulmateriaal dat over de tand heengaat, in elke gewenste kleur.

Gebruikt Voor
Met facings creëren we het door jou gewenste mooie gebit . Facings maken jouw gebit mooier, witter en rechter. Maar met facings kunnen we ook kleine correcties uitvoeren. Heb je een spleetje tussen je tanden of een te korte of scheve tand?

Tijdsbestek
3-5 Dagen

ONDERHOUD GEBIT

Goed, dagelijks onderhoud is onmisbaar voor het behoud van een gezond gebit. Tanden poetsen alleen is niet voldoende. Daarom bespreken we in dit onderdeel zaken als floss, tandenstokers, ragers, mondspoelmiddelen, fluoride en het schoonmaken van een gebit.

Gebruikt Voor
Om je glimlach te herstellen en te verbeteren.

Tijdsbestek
Dagelijks

COSMETISCHE TANDHEELKUNDE

Ben je niet gelukkig met je glimlach? Zijn je tanden te lang, te kort, afgestoken, gekleurd of verkeerd gepositioneerd?

Gebruikt Voor

U hoeft zich tegenwoordig niet meer te schamen voor uw gebit. U heeft een gezond gebit, maar u vindt het niet mooi? Wij bieden diverse tandheelkundige behandelingen aan die dit mogelijk maken, waaronder facings&kronen.

Tijdsbestek
3-4 Dagen

INLAY EN ONLAY

Een inlay is een stukje goud of porselein dat in het kauwvlak van een kies wordt geplaatst. Een onlay is iets groter: die valt deels over de kies heen.

Gebruikt Voor
Een sterk en duurzaam alternatief voor Beschadigde kiezen is een inlay of een onlay.

Tijdsbestek
1-4 Dagen

GUMMY SMILE OF WEL TANDVLEESLACH

Een tandvleeslach of gummy smile heb je als bij het lachen een groot deel van je tandvlees zichtbaar is.

Gebruikt Voor
Er is echter meer mogelijk dan men zou denken. Er zijn maar liefst vier verschillende soorten behandelingen om een minder vlezige lach te krijgen.

Tijdsbestek
4-5 Dagen

WORTELKANAALBEHANDELING (ENDODONTOLOGIE)

Een wortelkanaalbehandeling is een ander woord voor zenuwbehandeling. Vaak is hevige kiespijn de aanleiding.

Gebruikt Voor
Het levende deel van de tand/kies (de ‘pulpa’) is dan zo ontstoken dat de zenuw verwijderd moet worden om de pijn te stoppen.

Tijdsbestek
1 Dag

WITTE VULLINGEN NODIG

Witte vullingen zijn onze voorkeur voor tandheelkundig vulmateriaal, worden aanbevolen door ons professionele tandheelkundige team en we beschouwen ze als veiliger, sterker en duurzamer dan traditionele zilveramalgaamvullingen.

Gebruikt Voor
Wanneer een deel van uw tand verloren is gegaan of uw kies beschadigd is geraakt door tandbederf dan bieden vullingen uitkomst.

Tijdsbestek
1 Dag

TANDEN BLEKEN

Binnen 1 dag een stralende glimlach met een professionele bleekbehandeling. Met een bleekbehandeling worden uw tanden een paar tinten witter.

Gebruikt Voor
Om tanden helderder te maken en helpt om vlekken en verkleuring te verwijderen.

Tijdsbestek
1 Dag

ANGST VOOR DE TANDARTS

In onze praktijk werken wij met specialisten die goed kunnen omgaan met mensen die angst hebben en ook dus kunnen behandelen. Wat ook de oorzaak van uw angst is, belangrijk is dat er een sfeer van wederzijds vertrouwen is tussen u en de tandartsen van Smilepartners.nl

ALL-ON-4 PROTHESE

Het All-on-4 vast gebit op 4 implantaten is geschikt voor patiënten die een vast gebit willen i.p.v. een kustgebit of een klikgebit / klikprothese.

Gebruikt Voor
All-On-4 is een behandelmethode waarmee u een volledig vast, nieuw gebit kunt krijgen. All-On-4 vast gebit is géén klikgebit! Een klikgebit is een kunstgebit (van acryl) dat wordt vastgeklikt op knoppen of op staaf (geen vaste prothese dus). Bovenkaak en onderkaak All-On-4 op 4 implantaten.

Tijdsbestek
10 Dagen

Over Ons

U kunt tot wel 70% besparen met onze service!
Wij zijn sinds 2004 specialist in renoverende en cosmetische tandheelkunde in Antalya, Turkije.

Een stralende lach draagt veel bij aan de persoonlijke uitstraling en bepaalt voor een belangrijk deel het uiterlijk. Een goedverzorgd gebit geeft extra zelfvertrouwen en draagt positief bij aan de kwaliteit van leven. Patiënten die zich herkennen in het motto ‘lachen is leven’ voelen zich al snel op hun gemak bij Smilepartners.nl. Hier zetten wij ons in voor complete mondzorg en constante kwaliteit. Dit met een sterke nadruk op preventie en samenwerking: voorkomen is altijd beter dan genezen.

Heb je een wens voor een mooier gebit, wij zijn specialist op het gebied van esthetische tandheelkunde en werken alleen samen met de allerbeste tandtechnici. Als team kunnen wij alles bereiken, wat jouw wensen ook mogen zijn; of jouw tanden nu beschadigd of verkleurd zijn, scheef of gedraaid staan, wij helpen iedereen aan een mooi en natuurlijk ogend gebit. Van een kleine ingreep tot een volledige make-over, je bent bij ons aan het goede adres.Onze organisatie bemiddelt en begeleidt mensen, voornamelijk uit Nederland en België maar ook uit andere landen binnen en buiten Europa.

Het bieden van de beste kwaliteit en service staat voor Smile Partners voorop. Wij begeleiden u persoonlijk tijdens de gehele behandeling, gaan met u mee naar de behandeling en staan aan uw zijde.

Kwalitatief hoogstaande medische zorg door gediplomeerde en ervaren artsen in privéklinieken.

Hier staan rust en aandacht centraal. Na een vooronderzoek ontvangt u een diagnose en behandelplan dat door de arts en begeleiding gedetailleerd met u wordt besproken. Hierna beslist u of u de behandeling wilt starten. Natuurlijk bepaalt u zelf wat binnen uw budget past en wij zorgen ervoor dat u achteraf niet voor onaangename financiële verassingen komt te staan.

U profiteert van de veel goedkopere Turkse tarieven. Wij doen geen concessies aan kwaliteit en dat voor ongeveer de helft tot zelfs een derde van de Nederlandse en Belgische tarieven. Ook inclusief reis en verblijf zijn uw totale kosten nog altijd veel lager.

Wij helpen om uw gebit
gezond te houden:

Wie Zijn Wij

Wij zijn sinds 2004 specialist in renoverende en cosmetische tandheelkunde in Antalya.

Bespaar

Bespaar tot 70% op uw tandartskosten.

FDA Richtlijnen

US Food en Drug Administration Centrum voor de evaluatie en veiligheid van medicijnen.

Nazorg

Nazorg in Maastricht Nederland bij Tandarts praktijk Smile Dental Studio.

Reis & Verblijf

Vakantie in Antalya Turkije met scherpe prijzen, optimale service en unieke prijsgarantie combiner het met u tandarts Behandeling bij Smilepartners.nl

Moderne Apparatuur

Gebruiken de beste materialen (A-merken). Voldoen aan de zeer hoge huidige kwaliteitseisen.

Ervaring

Uw consult, onderzoek én behandeling altijd door onze kaakchirurg & tandarts.

ISO 9001 gecertificeerd

Smilepartners.nl Tandartspraktijk en Implantologie zijn ISO 9001 gecertificeerd. Dit certificaat houdt in dat we voldoen aan alle eisen op tandheelkundig, hygiënisch, administratief en management vlak.