fbpx
 

Over Ons

Wil jij (weer) een mooi gebit!

Heb je een wens voor een mooier gebit, wij zijn specialist op het gebied van esthetische tandheelkunde en werken alleen samen met de allerbeste tandtechnici. Als team kunnen wij alles bereiken, wat jouw wensen ook mogen zijn; of jouw tanden nu beschadigd of verkleurd zijn, scheef of gedraaid staan, wij helpen iedereen aan een mooi en natuurlijk ogend gebit. Van een kleine ingreep tot een volledige make-over, je bent bij ons aan het goede adres.Onze organisatie bemiddelt en begeleidt mensen, voornamelijk uit Nederland en België maar ook uit andere landen binnen en buiten Europa.

Het bieden van de beste kwaliteit en service staat voor Smile Partners voorop. Wij begeleiden u persoonlijk tijdens de gehele behandeling, gaan met u mee naar de behandeling en staan aan uw zijde.

Kwalitatief hoogstaande medische zorg door gediplomeerde en ervaren artsen in privéklinieken.

Hier staan rust en aandacht centraal. Na een vooronderzoek ontvangt u een diagnose en behandelplan dat door de arts en begeleiding gedetailleerd met u wordt besproken. Hierna beslist u of u de behandeling wilt starten. Natuurlijk bepaalt u zelf wat binnen uw budget past en wij zorgen ervoor dat u achteraf niet voor onaangename financiële verassingen komt te staan.

U profiteert van de veel goedkopere Turkse tarieven. Wij doen geen concessies aan kwaliteit en dat voor ongeveer de helft tot zelfs een derde van de Nederlandse en Belgische tarieven. Ook inclusief reis en verblijf zijn uw totale kosten nog altijd veel lager.

Bij Smile Partners wordt u snel geholpen, er zijn geen wachttijden.

Wij helpen om uw gebit
gezond te houden:

Wie Zijn Wij

Wij zijn sinds 2004 specialist in renoverende en cosmetische tandheelkunde in Antalya.

Bespaar

Bespaar tot 70% op uw tandartskosten.

FDA Richtlijnen

US Food en Drug Administration Centrum voor de evaluatie en veiligheid van medicijnen.

Nazorg

Nazorg in Maastricht Nederland bij Tandarts praktijk Smile Dental Studio.

Reis & Verblijf

Vakantie in Antalya Turkije met scherpe prijzen, optimale service en unieke prijsgarantie combiner het met u tandarts Behandeling bij Smilepartners.nl

Moderne Apparatuur

Gebruiken de beste materialen (A-merken). Voldoen aan de zeer hoge huidige kwaliteitseisen.

Ervaring

Uw consult, onderzoek én behandeling altijd door onze kaakchirurg & tandarts.

ISO 9001 gecertificeerd

Smilepartners.nl Tandartspraktijk en Implantologie zijn ISO 9001 gecertificeerd. Dit certificaat houdt in dat we voldoen aan alle eisen op tandheelkundig, hygiënisch, administratief en management vlak.