fbpx

Twijfel niet langer maar ga met Smilepartners naar de tandarts in Turkye.

Ans

In november 2012 heeft mijn man 28 zirkonium kronen laten plaatsen via Smile Partners bij de tandarts in Turkije.
Het resultaat was zo verbluffend mooi dat ik meteen besloot om ook te gaan. In september 2013 ging ik voor 26 zirkonium kronen met Smile Partners naar Turkije.
De begeleiding van Gulperi is in een woord GEWELDIG. Zij is zo lief en regelt alles tot in de puntjes. Je hoeft je nergens zorgen over te maken. Ze geeft je een heel vertrouwd en gerust gevoel.
Je wordt door haar opgehaald aan het hotel en ze gaat met je mee naar de tandarts. Tijdens de hele behandeling blijft ze bij je en daarna brengt ze je weer netjes terug naar het hotel waar je nog heerlijk kunt genieten van je vakantie. Ook de tandarts is een lieve rustige man die heel secuur zijn werk doet. De praktijk is heel hygiënisch en voorzien van de modernste apparatuur. Het afslijpen van 26 tanden duurt ongeveer 2 uur en je krijgt meteen de noodkronen. Na 3 dagen wordt je door Gulperi weer opgehaald aan je hotel en worden de echte kronen geplaatst. Het gevoel dat je hebt als je dan in de spiegel kijkt is niet te beschrijven. Het is zo mooi en je voelt je zo gelukkig. Ik had uit voorzorg ‘n hele doos paracetamol meegenomen maar heb totaal niets nodig gehad want ik heb helemaal geen pijn gehad. Alleen met de noodkronen moest ik voorzichtig eten.
Nu achteraf denk ik: had ik dit maar veel eerder laten doen. Ik kan het iedereen aanbevelen want er is totaal geen reden om te twijfelen. Ik ben nog iedere dag super blij met mijn mooie gebit als ik in de spiegel kijk dankzij Gulperi en dr.Ozkan Kara.
Nogmaals bedankt.