fbpx

Slechte kronen die ik in Nederland heb laten zetten, hebben ze in Turkije gemaakt!

Belinda Smeeman

In november 2013 heb ik in Nederland 2 kronen geplaatst, maar ik had gehoopt dat ik dat niet had gedaan. Ze kronen sloten niet goed aan en ik had veel pijn daardoor. Poetsen, flossen, spoelen niks hielp. Het kromme is natuurlijk dan ook dat je vaak geen garantie krijgt in Nederland. Mijn eigen tandarts wilde mij ook niet meer helpen, omdat ik mijn kronen ergens anders had laten plaatsen en niet bij mijn tandarts. Ook is de tandarts geen specialist met het plaatsen van kronen…groot probleem dus. Tot ik bij Smile Partners terecht kwam. Ik kreeg van hun te horen via een vriendin die hun op het internet was tegengekomen. Ik belde en kon meteen na 1 week terecht in Antalya.
Daar heb ik twee nieuwe kronen laten zetten die erg goed aansluiten. Ook heb ik een wortel kanaalbehandeling gehad voor onder 1 van de kronen, want nou bleek dat de pijn ook daardoor kwam en dit in Nederland verder niet gecontroleerd was. De tandarts heeft mijn hele gebit nagekeken en zijn werk super goed gedaan.
Meteen een vakantie gehad in het warme Turkije en de service die ik kreeg was uitstekend!! Ik heb eindelijk mooie kronen en gelukkig geen pijn meer! Gaan dus naar Turkije voor al je problemen.
Bedankt Smile Partners

Ik ben vorige maand naar Antalya geweest om mijn foute kronen die ze in Nederland hebben geplaatst te laten maken. Gelukkig is dat goed gegaan. Zou je niet zeggen dat ze