fbpx

Implantaten in Turkije

Elly Claassen

Ik heb in eerst instantie in Nederland mijn implantaten willen zetten bovenkaak links en rechts gebroken brug. Ik heb al op de operatietafel gelegen en ben opengemaakt, Ik hoorde de chirurg hameren en toen zei hij dat er bot uit mijn kin gehaald moest worden en doordat ik toch terug moest komen, hij het nu dichtmaakte . Kon natuurlijk niets zeggen met mijn mond wagenwijd open. Dat was een teleurstelling.

Via Libelle las ik over een artikel dat het zo moeilijk was om goede zorg te krijgen. Toen ben ik gaan kijken of ze ook iets hadden aan informatie over tanden en toen kwam ik via de site op Tandreizen in Turkije.
Ik heb alle gegevens ingevuld en werd meteen teruggebeld. Een lang gesprek gehad met als resultaat dat ik een hotel boekte en naar Turkije ben gegaan.

Ik kwam bij Gassan terecht, ik vond de praktijk erg netjes en gaf vertrouwen, Gassan maakte de linkerkant weer open en ondekte dat er een gat in de sinus was. Voor infectiegevaar maakte hij het meteen weer dicht. Ik ben voor deze kant verschillende keren terug moeten komen omdat het gat moest dichten, dit dankzij de chirurg in Nederland. De rechterkant heeft Gassan gelaseerd en de implantaten zaten erin, zonder gehak en gebreek. Ik ben nog onder controle en als ik in Turkije ben maak ik even een afspraak.

‘t Fijne ervan is je kunt het combineren met een vakantie, je wordt opgehaald van je hotel en teruggebracht.
en er is altijd iemand bij die je bijstaat . En je hoeft niet elke keer terug te komen zoals in Nederland. alles wordt in 1x gedaan, wat de implanten betreft en dan komen de kronen er nog op en dat is voor een volgend bezoek. En ook wat de kosten betreft is het ideaal om het in Turkije te laten doen. Ze zijn erg kundig op dit gebied.

Gr. Elly