fbpx

Ik durf weer te glimlachen!

Natalia Kovalenko

Nou, daar ging ik dan, na gewikt, gewogen en gespaard te hebben,op naar Antalya !
Ik kwam samen met mijn man aan bij ons (verkeerd gekozen) hotelletje en na een uurtje al opgehaald door Gülperi, die supervriendelijk en geruststellend was, want ik was BANG !
De praktijk zag er heel erg netjes uit en de Turkse tandarts was heel aardig en rustig.
Na alles besproken te hebben gingen we gelijk aan de slag en ik heb er voor gekozen om mijn hele gebit, 28 stuks, te laten vervangen voor kronen.
Ik heb daarvoor een behoorlijk aantal uurtjes achter elkaar in de stoel gezeten om alles af te laten slijpen en kreeg daarna mijn noodkronen, waar ik al helemaal gelukkig van werd, ik bleef maar glimlachen .. Ik ga hier niet zitten liegen, ik heb wel pijn gehad, maar nog voor ik terug naar Nederland ging was dat volledig over.
De tandarts is een echte pietje precies en dus had ik de pech (of eigenlijk het geluk) dat ik voor het plaatsen van de echte kronen niet één,maar drie keer terug moest komen,omdat hij niet tevreden was over de grootte van mijn kiezen. Dit viel me tegen, maar zo geweldig goed en lief opgevangen door Gülperi, dat de tranen al weer snel gedroogd waren en we in de meest heerlijke en bijzondere Turkse restaurants gegeten hebben en al met al ook nog een echte vakantie hebben ervaren.
Terug in Nederland ben ik zo ontzettend blij dat ik het gedaan heb ! .. Ik durf weer te glimlachen !!