fbpx

20 zirkonium kronen in Antalya

K.B.

Voor een man van 26 jaar oud zag mijn gebit er echt niet uit… De meeste tanden waren bewerkt met vullingen of sommigen zaten scheef (nooit beugel gedragen).

Bij mijn nieuwe privé tandarts had ik me geïnformeerd naar de mogelijkheid om kronen te zetten. Zij had toevallig een klant die recent in Antalya was geweest en waarbij ze zo aangenaam verbaasd was over het resultaat van de kronen. Ik had nadien contact opgenomen met deze klant voor verdere info over Smile Partners.

Ik had besloten om nodige wortelkanaalbehandelingen/tanden trekken in België (Universitair Ziekenhuis Leuven) te laten uitvoeren en de kronen in Antalya te plaatsen.

Op 23/12/2012 was ik voor 8 dagen afgereisd naar Antalya, om 20 kronen te laten zetten (4 implantaten volgen later).

Zoals afgesproken, pikte Gulperi me de tweede dag op aan het hotel. Tijdens de eerste behandeling wordt een foto genomen en wordt de nodige behandeling nogmaals besproken. Nadien werden de tanden gesleept, de nodige metingen gedaan en mag je de kleur van je kronen kiezen. Voor de komende 2 dagen, werden voorlopige tanden gezet. Het hele gebeuren duurde van 10u tot +- 15u.

Om geen pijn te voelen kreeg ik pijnstillers mee. Ik had eentje preventief ingenomen (voor de verdoving uitgewerkt was), maar heb zelfs nadien nooit enige pijn gevoeld.

3 dagen later waren de kronen klaar. Bij het plaatsen van de kronen, vond de tandarts dat 4 kronen vanachter “niet perfect genoeg” waren. Bijgevolg moesten deze teruggestuurd worden. Een dagje later werden deze 4 er ook opgezet.

Het resultaat is gewoonweg PRACHTIG!!

Uit mijn omgeving krijg ik niets anders dan positieve reacties op mijn gloednieuwe tandenpastesmile :).

Zelf heb ik nog geen ervaring met implantaten (dit staat gepland voor de komende maanden – ook bij Gulperi), maar indien je kronen wenst te plaatsen, zeker niet twijfelen om haar te contacteren!