Over Ons

Mooie en betaalbare tanden?
U kunt tot 70% besparen met onze service!
Smilepartners.nl MET 15 JAAR ERVARING

Smilepartners.nl en zijn team heten u van harte welkom in de prive praktijken in Antalya Turkije. . Door onze ervaring sinds 2004 kunnen wij als bedrijf de beste service bieden aan onze klanten.

U de beste tandheelkundige zorg leveren is waar Smilepartners.nl voor staat. Het team van Smilepartners.nl zet graag hun kennis, ervaring en flexibele werkwijze voor u in.Wij willen voor iedereen een gezond, mooi en sterk gebit. Dit doen wij door hoogstaande tandheelkundige zorg, goede communicatie en een persoonlijke benadering te bieden.

Moderne en innovatieve tandartspraktijk

Onze moderne kliniek beschikt over innovatieve behandelruimtes welke zijn uitgerust met geavanceerde, moderne apparatuur. We onderscheiden ons met een brede waaier aan specialismen en innovatieve maatwerkoplossingen voor jong en oud. Bij alles wat we doen staan kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop. U wordt gastvrij ontvangen in een prettige omgeving en in alle rust geholpen door professionals die werken met de nieuwste behandeltechnieken.

Heeft u interesse in onze kliniek?

Een mooie lach begint met sterke tanden en gezond tandvlees. We besteden veel aandacht aan preventie en het behouden van uw gebit. Een goed onderhouden gebit straalt zelfvertrouwen uit en is essentieel voor de algemene gezondheid. Of het nu gaat om een kroon of implantaten behandeling u wilt altijd verzekerd zijn van de beste zorg.

U bent van harte welkom bij Smilepartners.nl. Neem vrij blijvend contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen op gebied van tandheelkunde. Wij helpen u graag!

‘Onze kracht is de persoonlijke benadering. Een patiënt voelt zich hier op zijn gemak.

Wij helpen om uw gebit
gezond te houden:

Wie Zijn Wij

Wij zijn sinds 2004 specialist in renoverende en cosmetische tandheelkunde in Antalya.

Bespaar

Bespaar tot 70% op uw tandartskosten

ISO 9001 gecertificeerd

Smilepartners.nl Tandartspraktijk en Implantologie zijn ISO 9001 gecertificeerd. Dit certificaat houdt in dat we voldoen aan alle eisen op tandheelkundig, hygiënisch, administratief en management vlak.

Nazorg

Nazorg in Maastricht Nederland bij Tandarts praktijk Smile Dental Studio.

FDA Richtlijnen

US Food en Drug Administration Centrum voor de evaluatie en veiligheid van medicijnen.

Reis & Verblijf

Vakantie in Antalya Turkije met scherpe prijzen, optimale service en unieke prijsgarantie combiner het met u tandarts Behandeling bij Smilepartners.nl

Boek nu een afspraak!